Go-Camino logo

Wandelweekend met hond

Neem je hond mee op dit  fantastisch wandelweekend. Verwen jezelf en je hond…ja er is zelfs een hondenmassage (tegen betaling) mogelijk. Geniet van de prachtige natuur met zijn herfstkleuren, de rust van de Ardennen. Elke hondeneigenaar met hond vanaf 14 maanden die vriendelijk omgaat met andere honden is welkom!

wandelweekend voor honden

Dit is inbegrepen:

N
1 overnachting in een prachtig gelegen chalet of bungalow
N
2 fantastische wandeldagen
N
aanwezigheid Hondengedragsconsulent
N

mogelijkheid tot deelname aan extra hondenactiviteiten zoals hondenontspanningsmassage, dogtrailing, …

 

Veelgestelde vragen:

Hoe bereik ik het startpunt?
We spreken af op het terrein van onze overnachtingsplaats, een vakantiepark gelegen in het hart van de Belgische Ardennen
Hoe is de accommodatie?
Je logeert in een ruime chalet, alle eenvoudige kamers op basis van 2 personen van hetzelfde geslacht  zijn voorzien van beddengoed. Onze accommodaties hebben uitzicht op de mooie Amblève.
Wanneer gaat de tocht door?

 

  •  2023: wordt binnenkort aangekondigd
Hoeveel kost deze wandeltocht?

Deze wandeltocht in groep komt neer op 195 euro per persoon (1 hond inbegrepen).

Go Camino is niet aansprakelijk voor ongevallen. Een reisverzekering is voor eigen rekening. Go Camino is aangesloten bij het Garantiefonds reizen, zodat je met een gerust hart op wandeltocht kan vertrekken.

Welke kleding trek ik het beste aan?
Trek warme kleding in laagjes aan, zodat je gemakkelijk iets kan uittrekken als je het te warm krijgt. Stevige en makkelijke wandelschoenen zijn echt wel noodzakelijk. Zorg ook voor regenkledij. Extra kledingtips lees je hier: https://via-elvira.com/wandelen-in-de-regen/wandelen-in-de-regen/
Wie is Petra de hondenconsulent?

 

Programma:

 

Dag 1: Trois PontsStavelot-Trois Ponts | 10 km 

We spreken af op het terrein van onze overnachtingsplaats (ruime gratis parking aanwezig), een vakantiepark gelegen nabij Trois Ponts aan de mooie Amblève.  Voor het eerste stukje van de wandeling volgen we  de rivier de Amblève, daarna wandelen we door een sprookjesachtig bos.  De indrukwekkende abdij van Stavelot kunnen we na een tijdje  al in de verte zien. We nemen de tijd om even rond te kijken in het pittoreske Stavelot waar we zullen lunchen (eigen lunch meebrengen of ter plaatse iets eten). We kunnen de “De Blancs Moussis van Stavelot” overal terugvinden in de stad. De terugweg is een ietswat kortere route langs een oude spoorweg : RAVeL (Réseau Autonome de Voies Lentes).  ’s Avonds kunnen we eten in het vakantiepark en zijn er tal van hondenactiviteiten zoals hondenmassage.  Bij goed weer is er een mogelijkheid tot kampvuur naast de Amblève

 

Dag 2: Trois Ponts-Coo| 8 km 

Na het ontbijt zijn er hondenactiviteiten voorzien. Na onze check-out  wandelen we van onze overnachtingsplaats naar de start van een mooie 2.5 u durende tocht naar Coo via Ster met prachtige vergezichten. De watervallen van Coo zijn de hoogste watervallen van België. We lunchen in Coo, om daarna via het dorpje Trois Ponts en een stukje RaVel terug naar het vakantiepark te wandelen, waar we afscheid van elkaar zullen nemen.

 

 

 

Waar wacht je nog op?

All text and images © Copyright Go Camino and Elvira Rog.
The Go Camino logo, "Go Camino", "Digital Detox Camino", "Friese Camino" , "Camino Vino", "Camino Original" and "Camino Spiritual" are trademarks and/or service marks and/or registered trademarks of Go Camino and Elvira Rog in the Benelux and/or Spain and/or other countries.

Pin It on Pinterest